Tengah Cari Kerja Ker? Tengok Ni Pekerjaan Paling Popular Di Malaysia 2021

Sekarang sudah menjadi elemen yang penting untuk kita mahir mengenai penggunaan teknologi di abad ke-21. Tambahan pula apabila negara dilanda wabak Covid-19, ramai di antara kita yang hilang sumber pendapatan, mulakan perniagaan sendiri dan mencari peluang pekerjaan yang lain.

Banyak pekerjaan yang popular di Malaysia. Kita perlu berusaha dan belajar ilmu-ilmu yang diperlukan untuk mulakan perjalanan pekerjaan tersebut. It might take us time, but it’s better late than never. Sekarang timbul tanda tanya, pekerja apa yang dalam permintaan atau high in demand sekarang? Saya telah ringkaskan senarainya dan jom, baca selanjutnya di bawah.

1. Graphic Designer
2. Software Engineers/ Developers
3. Pekerja Kilang & Packer
4. Perunding Hartanah
5. Pekerja Bahagian Kesihatan/ Healthcare Workers
6. Ejen Insurans
7. Usahawan/ Businessman
8. Online Personal Trainer/ Jurulatih Peribadi Online

Antara semua pekerjaan popular Malaysia 2021 di atas, mana yang anda rasa paling membuahkan hasil? Kalau anda berminat untuk menjadi perunding hastanah bertaraf antarabangsa, mari sertai kami di IQI Realty!!! Kami akan bantu anda realisasikan impian anda untuk mendapatkan kebebasan kewangan!!!

Kenapa pulak Perunding Hartanah? Sedangkan perunding hartanah ranking ke-4, jadi mengapa bidang ini perlu menjadi pilihan?

Siapa tak nak kebebasan kewangan kan? Sebagai perunding hartanah, ramai berpeluang untuk capai impian itu kerana, ramai perlukan rumah atau hartanah tidak kira 10 tahun sebelum atau akan datang. Disebabkan ini, kerjaya sebagai perunding hartanah merupakan antara pekerjaan yang paling popular d Malaysia dalam tahun 2021. Tak susah nak jadi perunding hartanah, tua atau muda, semua orang boleh dengan latihan yang betul. Bayangkan, dengan jualan sebuah rumah, anda boleh menikmati hasilnya selama 3 bulan atau lebih lagi. Siapa tak nak kan? Kalau berminat untuk memulakan kerjaya sebagai perunding hartanah, kami sedia membantu dan latihan adalah percuma! klik di sini untuk mulakan kerjaya atau pekerjaan sebagai perunding hartanah https://bit.ly/3CTSjT3

ROSFAN RAMLEE
REN42736
IQI Realty Sdn Bhd
HP: 0128981550

*Credit to IQI Global Article

Join The Discussion

Compare listings

Compare